Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2013 13:08 - Коледен Подарък за Него
Автор: koledenpodaruk Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1686 Коментари: 1 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Какво да купим за любимия?

    image   Купуването на подаръци за Коледа за едни е досадно задължение, за други истинска радост.
  И в двата случая се сблъсквате с проблеми от сорта какво точно да изберете, ще ви стигнат ли финансите и че ще трябва да обикаляте по магазините в издирване на най-добрите подаръци.   Когато търсим нещо за любимите си хора, се стараем още повече, защото искаме да ги зарадваме.
  Ще се опитаме да ви дадем няколко насоки за това, какво да вземете за мъжете около вас, тъй като сякаш за тях най-трудно избираме.
  image
Като начало, най-важното е да се съобразите с неговите желания и това, което на него ще му допадне, а не което се харесва на вас. Освен ако не е истински почитател на опера, балет и театър, то по-добре да си спестите парите за билети за тези места.
  Масажи и различни релаксиращи процедури за двама да удачен вариант, ако той се радва на подобен тип услуги и няма да се чувства неудобно на подобно място. Дрехите са често сред най-предпочитаните подаръци, които жените взимат за партньорите си. Първо – защото това е нещо полезно и второ – защото, колкото и да не искаме да си го признаем, често се опитваме да се налагаме на мъжа и да искаме той да е облечен по наш вкус.
  Ако сте сигурни в размерите и в това, че избраното от вас ще му се хареса, то купувайте смело. Само запазете касовата бележка и се уговорете с магазина, че ще може да направите смяна, ако се наложи. Почти всички мъже са почитатели на някакъв вид техника. На вас може да ви се струва много чудно той да се зарадва на някаква непонятна за вас джаджа, но това не трябва да ви спира.     Спокойно може да го попитате директно какво иска за Коледа. За разлика от нас, мъжете нямат проблем в това, че ще знаят предварително подаръка си или че няма да го получат опакован с прекрасна кутия с панделка отгоре.
  Козметиката за мъже също удачен вариант, въпреки че те я ползват предимно от необходимост. Истински добра и луксозна самобръсначка в комплект с подходяща пяна или гел за бръснене е вариант, върху който да помислите.
  Другото са парфюмите. Хубавият аромат на предпочитана марка е чудесен коледен подарък както за мъже, така и за жени.     Колко време мъжете посвещават на подаръците ?   image
Много жени се оплакват, че са получавали коледни подаръци от половинката си, които приличат на извадени от кофата за боклук или пък без каквато и да е опаковка.
Ето го и обяснението на това явление.   60% от мъжете признават, че отделят само една минута за опаковане на коледен подарък - време, което е достатъчно само за слагането на няколко парчета тиксо. Жените обаче са много по-старателни. Над 50% заявяват, че отделят най-малко три минути за всеки подарък, като прибавят панделки, за да изглежда специален. Същите усилия или липсата на такива се полагат от двата пола при разопаковането, установило допитването.
  Една трета от мъжете разкъсват хартията на подаръка за десет секунди, а само 20% го разопаковат внимателно, за да може хартията да се използва отново. При жените е точно обратното. Само 20% разопаковат бързо подаръка си, а над една трета заявяват, че махат хартията внимателно, за да могат да я използват повторно. Няма съмнение, че вероятността те да се нуждаят отново от нея е много голяма.   Една трета от британките казват, че ще опаковат 20 или повече подаръка тази Коледа, а един на всеки четирима британци ще опакова пет или по-малко. Изследването сред 2100 души е осъществено от компанията "ТомТом".     "Мъжете гледат на опаковането по същия начин като на разопаковането, това е функционална задача, която не изисква много време и усилия. Това може да изглежда неблагодарно, но мъжете биха казали, че от значение е подаръкът, а не как е опакован", заяви говорител на компанията.  



Гласувай:
13




1. podarukzaneq - Ами то след масажа може да се стигне и ...
16.12.2013 13:44
Ами то след масажа може да се стигне и до други малко ПО-Приятни забавления :)) По празниците човек разполага с достатъчно време да си почине, да се забавлява и да прави секс, много секс. :))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koledenpodaruk
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6387
Постинги: 1
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031